Početna Off 2066 pregleda

Zaboravio na ručnu kočnicu pa mu kamion 'pobjegao' i napravio kaos

Ako ste ikad pomislili kako ste imali loš dan na poslu, kako god bilo zasigurno nije mogao biti lošiji od noćne more ovoga nesretnog kamiondžije

Drama se odigrala u engleskom Worcesteru, a sve je snimila kamera biciklista koji se približavao 'T raskrižju', kada je ulicom ispred njega protutnjao šleper i 'pokosio' zid ispred kuće. Za kamionom je trčao radnik u reflektirajućem odijelu, a nakon rušenja zida kamion je nastavio demolirati sve pred sobom prije nego se zaustavio dalje u ulici.

Author: YouTube foto: YouTube

Vozač je kamion parkirao na ulici i izašao iz njega, no zaboravio je povući ručnu kočnicu. Šleper je tada krenuo nizbrdo, a prema policijskome zapisniku zbroj štete koja se proteže na 150 metara dužine je: pet zidova, dva automobila i semafor. Na sreću nema ozlijeđenih.

Author: YouTube foto: YouTube

  • SharleneHarris

    Zarađivao sam od 25.000 do 300.000 dolara mjesečno za rad kod kuće na računalu kod kuće. Ja to radim pola godine, a prije mjesec dana zaradio sam početni paycheck od pet ulaza ikad! provjerite .......... >>>>> www.WebJob33.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.