Početna Off 348 pregleda

Zavirite u najskuplji kamper na svijetu vrijedan 3 milijuna eura

MARCHI  MOBILE ELEMMENT PALAZZO
Vidi galeriju 1/4
Zavirite u najskuplji kamper na svijetu vrijedan 3 milijuna eura Zavirite u najskuplji kamper na svijetu vrijedan 3 milijuna eura Zavirite u najskuplji kamper na svijetu vrijedan 3 milijuna eura Zavirite u najskuplji kamper na svijetu vrijedan 3 milijuna eura

Luksuz na kotačima: Dug je 12 metara, postiže brzinu od 150 km/h, ima krov koji se otvara u terasu, podno grijanje, kožnati namještaj, zlatne detalje...

Za neke je putovanje i odmor u kamperu idealan način odmora zbog osjećaja slobode u odabiru destinacije, avanturističkog duha na četiri kotača te udobnosti koju ovakva prijevozne kućice mogu pružiti. No i kod kampera postoje one obične, ali i luksuzne verzije, poput one austrijske tvrtke Marchi Mobile. Njihov je EleMMent Palazzo doista palača na kotačima, a kamper dug 12 metara službeno je najskuplji na svijetu, a prodan je prošle godine u Dubaiju po cijeni 2,8 milijuna eura.

MARCHI  MOBILE ELEMMENT PALAZZO | Author: MARCHI  MOBILE foto: MARCHI MOBILE

EleMMent Palazzo više sliči izvanzemaljskoj letjelici nego kamperu, ukrašen je zlatnim detaljima, krovom koji se otvara u terasu, kaminom, podnim grijanjem... Postiže brzinu od 150 km/h, a kako izgleda provjerite u videu:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.