Početna Off 598 pregleda

Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje

1
Vidi galeriju 1/6
Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje Zdrava hrana za motore: Nova goriva stigla na INA-ine postaje

INA je predstavila nova dizelska i benzinska Class Plus goriva, već dostupna na svim njezinim benzinskim crpkama...

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Na svim INA-inim benzinskim postajama od danas su u prodaji nova goriva s oznakom Class Plus. To su Eurosuper BS 95 Class Plus, Eurosuper BS 100 Class Plus i Eurodizel BS Class Plus, koji zamjenjuju dosadašnja Class goriva. Odlikuje ih poboljšana formula aditiva, koja pospješuje rad motora.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

INA upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj u sklopu koje svakodnevno usluži 200 tisuća kupaca i proda više od milijardu litara goriva godišnje. Usmjerena je na to da svojim kupcima osigura gorivo vrhunske kvalitete.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Zbog toga su u INI razvili nova Class Plus goriva koja još povoljnije utječu na motore s unutarnjim izgaranjem te istovremeno uklanjaju naslage i štite od korozije. Predstavio ih je Darko Markotić, operativni direktor maloprodaje INA-e, koji je pritom rekao kako su nova goriva odgovor INA-e na sve strože tehničke zahtjeve autoindustrije i ekološke zahtjeve okoline i društva širom svijeta.

1 | Author: Auto start foto: Auto start 1 | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.