Početna Off 6029 pregleda

'Žrtvovao' svoj Range Rover da bi spasio susjedov Golf

Pokušao spriječiti krađu susjedovog vozila
Vidi galeriju 1/3
'Žrtvovao' svoj Range Rover da bi spasio susjedov Golf 'Žrtvovao' svoj Range Rover da bi spasio susjedov Golf 'Žrtvovao' svoj Range Rover da bi spasio susjedov Golf

U engleskome gradu Holbrooksu usred bijela dana četvorica kradljivaca su pred svjedocima ukrali automobil marke Volkswagen

Lopovi su neko vrijeme kružili oko kuće da bi se naposljetku zaustavili i krenuli u akciju. Četvorica kradljivaca na trenutak nestaju iz kadra, pretpostavlja se da su za to vrijeme pokušavali doći do ključa.

Pokušao spriječiti krađu susjedovog vozila | Author: Youtube foto: Youtube

To im je pošlo za rukom pa dvojica sjedaju u auto kojim su se dovezli, a dvojica u bijeli Golf 7 koji su namjeravali ukrasti. Sve je to vidio susjed, pa je hrabro pokušao zaustaviti lopove. Svojim je SUV-om zablokirao put kriminalcima, no to ih nije spriječilo da nastave svoju misiju. Udarili su u njegov terenac, srušili vrtnu ogradu, a zatim se odvezli u nepoznatome smjeru.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.