Početna Off 71 pregleda

Zvijer na stazi od 3500 konja u lovu na rekord ubrzanja

Corvette C7 Stingray
Vidi galeriju 1/2
Zvijer na stazi od 3500 konja u lovu na rekord ubrzanja Zvijer na stazi od 3500 konja u lovu na rekord ubrzanja

Pogledajte Corvette C7 Stingray nabrijanu na čak 3500 konja i pripremljenu za postavljanje rekorda utrke ubrzanja na 1/8 milje

Chevy Corvette C7 Stingray sasvim sigurno spada među najljepše automobile na svijetu, a ovom prilikom predstavljamo posebnu preradu ovog automobila koja je jedna od najbržih na svijetu u američkim utrkama ubrzanja. Radi se naravno o unikatu koji je zbog karakteristike utrka ubrzanja na kratkog dionici od 1/8 milje nakrcan konjima.

Corvette C7 Stingray | Author: YouTube foto: YouTube

Kupljena je potpuno nova Corvette Stingray model 2014. te je prepravljena u ovo čudovište, pravu zvijer na stazi. Puno toga izrađeno je ručno, a u potpunosti je zadržano ime i tvornički oblik, dok je sve ostalo novo napravljeno.

Veliki HEMI motor dobio je dva ogromna turbo punjača i sada uz druge dorade na motoru razvija, vjerovali ili ne, čak 3500 KS. Za prijenos snage i momenta na dvije stražnje ogromne gume koristi se mjenjač sa tri stupnja prijenosa. Kako brzo ubrzava na 1/8 milje na tipičnoj američkoj utrci ubrzanja pogledajte u videu...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.