Početna Tech 210 pregleda

Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan?

1
Vidi galeriju 1/7
Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan? Golf za nekoliko godina postaje u potpunosti električan?

Volkswagenov električni I.D. će za koju godinu zadominirati proizvodnim trakama u Wolfsburgu

Iako zasad kao koncept, Volkswagenov kompaktni I.D. za koju će godinu krenuti s proizvodnih traka na ceste. Pokretat će ga elektromotor sa 170 KS, što je jamac odličnih performansi. Učinkovit je i po pitanju potrošnje pa je najavljen domet od 400 do 600 kilometara jednim punjenjem baterija.

1 | Author: VW foto: VW

Napravljen je na novoj modularnoj platformi koja će biti korištena i za mnoge druge buduće strujom pokretane modele. Osim što će biti "čist" za okoliš, u Volkswagenu su najavili i ugradnju tehnologije samostalne vožnje u 2025.  

1 | Author: VW foto: VW 1 | Author: VW foto: VW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.