Početna Tech 4127 pregleda

VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima?

Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima?
Evo što bi bilo kada bismo u motor automobila ugradiili drvene klipove?
Vidi galeriju 1/6
VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima? VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima? VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima? VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima? VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima? VIDEO: Koliko će 'izdržati' Lada s drvenim klipovima?

Ovo nije samo puka zezancija ili ubijanje dosade već ozbiljan inženjerski eksperiment kojemu je majstor iz videa pristupio vrlo ozbiljno, kako bi dobio odgovor na pitanje koje smo si mnogi vrlo vjerojatno barem jednom u životu postavili: što bi bilo kada bismo u motor automobila ugradiili drvene klipove?

S obzirom na uloženi trud, vožnja je trajala poprilično kratko. Iako su klipovi savršeno sjeli u cilindre, motor je imao male probleme s kompresijom.

Volvo XC90 U BRITANIJI Najsigurniji na svijetu: U ovom autu nitko nije poginuo

Drveni klipovi izdržali su dvadesetak sekundi dok iskra svjećice nije spalila drvo i probila rupu na svakom od četiriju klipova. U videu je sve poprilično detaljno objašnjeno i jedva čekamo novi pokus ovog ruskoga majstora.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.