Početna 40 pregleda

VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji

Bugatti Chiron
Vidi galeriju 1/10
VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji VIDEO: Bugatti Chiron - najsnažniji, najbrži i najluksuzniji

Francuzi ponovno oduševili, ovoga puta u pitanju je nešto posebno...

Bugatti je proslavio svjetsku premijeru Chirona na ženevskom salonu automobila ove godine. Najsnažniji, najbrži, najluksuzniji i najekskluzivniji sportski superautomobil u svijetu. Sportski proizvođač automobila iz Molsheima sa svojom dugom tradicijom preuzeo je jedinstvene značajke modernog Bugattija, podigao ih na novu razinu i razvio visoke performanse.

Bugatti Chiron | Author: Bugatti foto: Bugatti

Sa snagom od 1500 KS, okretnim momentom 1600 Nm i raznim tehničkim inovacijama, Chiron predstavlja nove standarde u svakom pogledu. Dizajn je kombinacija 'ljepotice i zvijeri'  i ima agresivniji ton u odnosu na prethodnike. Najveća brzina je ograničena na 420 km/h za cestovnu vožnju. Proizvest će se samo 500 primjeraka, a osnovna cijena bit će 2,4 milijuna eura.

Pogledajte video...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.