Početna 18 pregleda

VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan

Lamborghini Centenario Roadster
Vidi galeriju 1/8
VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan VIDEO: Centenario Roadster bez krova sa 770 KS unaprijed je rasprodan

Nakon kupea, predstavljena je i 'otvorena' izvedba trenutno najpoželjnijeg Lamborghinija

Čak i da kojim slučajem dođete u posjed 2,3 milijuna dolara, koliko stoji Lamborghinijev Centenario Roadster, ovu ekstremnu jurilicu nećete moći kupiti jer je automobil već rasprodan.

Lamborghini Centenario Roadster | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Ukupno će biti 40 Centenarija, po 20 kupea i roadstera i svi već imaju svoje kupce, a potencijalni budući vlasnici vjerojatno će morati izdvojiti puno veće iznose da ih otmu iz ruku kupaca. Centenario Roadster bez krova je predstavljen ovog vikenda, a ovim modelom slavi se 100. obljetnica rođenja osnivača Ferruccija Lamborghinija.

Sam automobil ima čak 770 KS, juri brže od 350 km/h, a do 'stotke' mu treba 2,8 sekundi. Naravno, tu je i sva sila modernih tehnologija, a Centenario je je prvi Lamborghini koji nudi i Appleov CarPlay.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.