Početna Auto 260 pregleda

4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina

ŠKODA OCTAVIA RS
Vidi galeriju 1/5
4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina 4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina 4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina 4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina 4x4 pogon i DSG mjenjač sa šest brzina

Škoda Octavia RS s pogonom na sve kotače i DSG mjenjačem dostupna od listopada 2015

Verzija Škoda Octavia RS izuzetno je atraktivna za vozače koji imaju obitelj s djecom, a ne žele se odreći sportskog imidža tijekom vožnje. Zato je ovo vrlo omiljena verzija, ne samo kod nas nego i u cijeloj Europi. Velikom broju prodanih primjeraka Octavije RS u svakom slučaju pomaže što je Škoda ponudila u dvije karoserijske verzije, kao limuzina i karavan. Škoda Octavia RS dolazi s pogonom na sve kotače i DSG mjenjačem, što će zainteresirane baš za ovu verziju sasvim sigurno razveseliti i privući ponekog novog kupca.

ŠKODA OCTAVIA RS | Author: ŠKODA foto: ŠKODA

Dizelaš sa 184 KS i 4x4 pogonom dolazi u kombinaciji s DSG mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, a u prodaji je od listopada 2015. Za sada još uvijek nije poznata cijena. Ova kombinacija do stotke ubrza za 7,6 sekunde, a ima top speed 228 km/h. Prema tvorničkim podacima potrošnja goriva je 4,9 litara na 100 kilometara.

ŠKODA OCTAVIA RS | Author: ŠKODA foto: ŠKODA

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.