Početna Auto 12 pregleda

BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje

 BMW i Inside Future
Vidi galeriju 1/8
BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje BMW i Inside Future: Ambijent i kontrole prilagođene izabranom režimu vožnje

BMW je predstavio interijer budućnosti koji otvara potpuno novu sferu putovanja...

Na CES sajmu elektronike koji se održava u Las Vegasu, BMW je predstavio skulpturu interijera nazvanu BMW i Inside Future, koji precizno zadovoljava individualne zahtjeve vozača i putnika na mnogobrojne načine, osiguravajući dovoljno prostora za zajedničko putovanje.

 BMW i Inside Future | Author: BMW foto: BMW

Unutrašnjost je zamišljena kao soba s odvojenim zonama, omogućavajući putnicima jedinstveno putovanje. Vizija BMW-a je pretvoriti kokpit automobila u kućni interijer, fokusiran na udobnost putnika. Cilj je da ima funkciju ureda ili opuštajućeg mjesta sa zabavnim karakterom, po izboru korisnika.

 BMW i Inside Future | Author: BMW foto: BMW

Kako inteligentna tehnologija napreduje, a autonomni sustavi smanjuju angažiranost tijekom vožnje, vozač će imati više slobode za korištenje digitalnih opcija. BMW i Inside Future dizajniran je tako da ambijent i kontrole budu prilagođene izabranom režimu vožnje.

 BMW i Inside Future | Author: BMW foto: BMW

U budućnosti, vozač će imati opciju izabrati hoće li voziti on ili autonomni sustav. Navigacija bira rutu koja je prikladna za autonomnu vožnju, a vozač dobiva obavijest kad vozilo dođe do puta kojim se može automatski kretati. Naravno, u bilo kojem trenutku, vozač može preuzeti kontrolu nad vozilom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.