Početna Auto 160 pregleda

BMW i4: Potvrđen novi predstavnik električne generacije

1
Vidi galeriju 1/3
BMW i4: Potvrđen novi predstavnik električne generacije BMW i4: Potvrđen novi predstavnik električne generacije BMW i4: Potvrđen novi predstavnik električne generacije

Njemački gigant potvrdio je kako će novi model BMW i4 moći prijeći 600 kilometara, a mogao bi se postaviti i kao lider u tom segmentu vozila

1 | Author: BMW foto: BMW

Minhenski je proizvođač auta na aktualnom ženevskom salonu potvrdio kako će sljedeći električni model biti predstavljen kao BMW i4. Kao njegova najava u Ženevi je poslužio BMW iVision Dynamics, koncept koji krase moderne kupeovske linije.

1 | Author: BMW foto: BMW

Proizvodit će se u matičnoj tvornici u Munchenu, a razvijen će biti na potpuno novoj platformi s litij-ionskim baterijama čiji će kapacitet omogućavati doseg oko 600 kilometara. Upravo ovaj model jedan je od 25 najavljenih električnih noviteta koji se očekuju do 2025. godine, a u prodaji će se pojaviti tijekom 2020. godine.

1 | Author: BMW foto: BMW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.