Početna Auto 58 pregleda

Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu

1
Vidi galeriju 1/5
Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu Da nije štedio na gumama, još bi vozio Corvettu

Detalji i okolnosti nesreće još nisu razjašnjeni, no za zaključiti je kako su osim brzine ovoj nesreći kumovale i istrošene gume, što je vidljivo na jednoj od fotografija.

1 | Author: Thomas Minnear Facebook foto: Thomas Minnear Facebook

Chevrolet Corvette Z06 na trijemu kuće, parkiran na bok, dijelovi motora razbacani uokolo, kotač u kanalu, suvozačevo sjedalo iščupano...Gledajući fotografije ove nesreće teško je zamisliti kako je netko odšetao iz automobila. Očevidac i autor fotografija dao je i originalan komentar:"Anđeo čuvar mu je bio suvozač", jer je vozač uistinu imao sreće što je prošao bez ozljeda.

1 | Author: Thomas Minnear Facebook foto: Thomas Minnear Facebook

Ovakav automobil jednostavno zove na stiskanje papučice gasa, a stražnji pogon i ovakve gume nikako nisu dobra kombinacija. Osim na automobilu i kući, nema druge materijalne štete ni ozlijeđenih osoba. Osim možda povrijeđenog ega vozača Corvette.

1 | Author: Thomas Minnear Facebook foto: Thomas Minnear Facebook

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.