Početna Auto 733 pregleda

Do svjetske premijere prešao je čak 16.500 kilometara

Putovanje do premijere

Put do svoje premijere novi je Touareg krojio potpuno sam, a u tome su mu pomogli pustolov Rainer Zietlow i njegov stručni tim.

Ove je godine na autosalonu u Pekingu predstavljena potpuno nova generacija novoga, modernijeg VW Touarega. Ono što ga čini posebnim je to da je na svoje predstavljanje stigao pomoću svoja četiri kotača. Zietlow i njegov tim putovali su kroz čak 11 zemalja, a put od VW-ove tvornice u Bratislavi do Pekinga, dugačak 16.500 kilometara, prevalili su za 21 dan.

Putovanje do premijere | Author: VW foto: VW

Na svom se putovanju 'susreo' s temperaturama od -23 do +23, a dnevno je prevaljivao i do 1000 kilometara. Cilj ovoga putovanja nije samo dobra reklama, već su tako testirani potpuno novi sustavi tehnologije potpore za vozača.

Putovanje do premijere | Author: VW foto: VW Tema: Na cestama sve po starom LOŠ TREND Crne brojke u prometu: Na cestama sve po starome

'Novi sustavi i njegovi brojni sustavi potpore za vozača pokazali su se kao potpuno pouzdani i udobni 'suputnici' tijekom ove vožnje na svjetsku premijeru. Novi SUV marke VW potpuno je i u svakome pogledu prikladan za dugačke dionice te nas je oduševio u nepredvidivim cestovnim i vremenskim uvjetima' izjavio je Rainer Zietlow.

Putovanje do premijere | Author: VW foto: VW Kamere MOŽE LI BOLJE? Čemu služe statične kamere na našim prometnicama?

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.