Početna Auto 294 pregleda

Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto

1
Vidi galeriju 1/7
Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto Ekskluzivno iz Frankfurta: Za volanom kombija koji se vozi kao auto

Fordovo lako i srednje veliko komercijalno vozilo Transit Custom i putnički Tourneo Custom prošli su temeljita tehnološka i dizajnerska poboljšanja

Nalazimo se u Frankfurtu gdje svjedočimo svjetskoj premijeri novih Fordovih kombija. Najprodavanije Fordovo komercijalno vozilo Transit Custom dobilo je novi izgled, svu sigurnosnu opremu te novi motor. Prijašnji 2.2 TDCi zamijenjen je novim motorom 2,0 dostupnim sa 105, 130 ili 170 KS, dolazi s ručnim ili automatskim mjenjačem, a oba su s po šest stupnjeva prijenosa. Motori EvoBlue prosječno troše 13 posto manje goriva i imaju 20 posto više okretnoga momenta. Motor sa 105 KS prosječno troši 5,7 litara sa 148 grama CO2 po kilometru! Također, servisno interval za nove motore iznosi 60.000 km ili dvije godine.

1 | Author: Auto start foto: Auto start 1 | Author: Auto start foto: Auto start

Transit Custom je dostupan s dva međuosovinska razmaka i dvije visine krova, s utovarnim prostorom od 6 do 8,3 prostorna metra i do 3,4 tone ukupne mase.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Tourneo Custom je putnička izvedba s ostakljenom karoserijom, a odlikuju ga velika udobnost i mogućnosti individualizacije. Fordovi modeli Custom mogu se pohvaliti i s posve novom unutrašnjošću koja izgleda luksuznije no ikada prije, a tu je i visoka razina ergonomije. I putnička i teretna izvedba su posve povezive zahvaljujući Fordovu SYNC3 sustavu za komunikaciju i zabavu, a posebno su dojmljivi sustavi asistencije vozaču, poput adaptivnoga tempomata, sustava za prepoznavanje pješaka, automatske kočnice i sl.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.