Početna Auto 291 pregleda

EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback

1
Vidi galeriju 1/6
EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback EKSKLUZIVNO: Na cesti viđen najnoviji Audi RS7 Sportback

Proširenja blatobrana, veliki kotači i ispušne cijevi tipične za RS modele, na prvi pogled odaju pravu narav novog Audija

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Prošlo je tak nešto više od mjesec dana otkako je Audi otkrio novi A7 Sportback, a već imamo priliku vidjeti ga na cesti za vrijeme preliminarnih testiranja, i to u njegovoj top varijanti. Fotografije su snimljene u Španjolskoj, a pažljiviji pogled otkriva nešto drugačiji prednji odbojnik od onoga što smo vidjeli u službenim fotografijama standardne verzije A7 koje je plasirao Audi.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Usisnici zraka oblikovani su drugačije, dok je ostatak odbojnika vizualno identičan. Pogled na bočni profil odaje nam prve dojmove o pravom identitetu automobila, jer su jasno vidljiva proširenja blatobrana sprijeda i straga, pa je očito kako se radi o modelu RS7. Na stražnjem dijelu automobila pažnju nam odvlači stražnji branik standardnog A7 koji je izrezan kako bi se mogle smjestiti masivne ovalne cijevi ispušnog sustava, tipične za RS modele. Finalna verzija sigurno će imati agresivni stražnji branik sa difuzorom, gdje će se ovaj dvostruki ispušni sustav puno bolje uklopiti.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Također se vidi kako je automobil prilično nizak a masivni tamni kotači jedva imaju prostora ispod blatobrana. Ispod poklopca motora vjerojatno se nalazi 4.0-litreni biturbo motor V8, sa oko 650 KS i 813 Nm okretnog momenta. Audijev šef dizajnerskog odjela Marc Lichte već je spomenuo kako RS7 Sportback izaći do kraja sljedeće godine, a glasine kažu kako postoje i planovi za hibridnu verziju sa 700 KS.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.