Početna Auto 761 pregleda

Evo kako zvuči stari Chevrolet s Corvettinim motorom

Chevrolet Tahoe LS9
Vidi galeriju 1/4
Evo kako zvuči stari Chevrolet Tahoe s Corvettinim motorom Evo kako zvuči stari Chevrolet Tahoe s Corvettinim motorom Evo kako zvuči stari Chevrolet Tahoe s Corvettinim motorom Evo kako zvuči stari Chevrolet Tahoe s Corvettinim motorom

Prva generacija robusnoga Chevroleta Tahoe nije ništa specijalno, ali s Corvettinim motorom LS9 prava je revolucija

Cadillac vs Jeep VIDEO Velikim Jeepom 'uništio' Cadillacovu moćnu limuzinu

Vlasnik tog SUV-a odlučio je ispod poklopca motora ubaciti kultni motor LS9 iz Corvette C6, a rezultat je, pogađate, magičan. Sada je na prodaju, na licitaciji je dosegao cijenu 22.027 dolara. S obzirom na to da sam motor LS9 kod nekih prodavača postiže cijenu 21.000 dolara, ovaj Tahoe je prava bagatela, a usto je prešao samo 56.000 kilometara.

Chevrolet Tahoe LS9 | Author: YouTube foto: YouTube

Prema tvorničkim podacima, moćni 6,2-litreni motor razvija 638 KS i 819 Nm okretnoga momenta, a vlasnik je odlučio promijeniti remenicu mehaničkoga kompresora i ispušne grane. Ojačan je i četverostupanjski automatski mjenjač kako bi se bolje nosio s dodatnom snagom motora. Ovo je vrlo očuvan primjerak američkog SUV-a, a zbog promjene motora svakako će budućemu vlasniku donijeti osmijeh na lice.

Chevrolet Tahoe LS9 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.