Početna Auto 1234 pregleda

Hrvati rasturaju na 'Dakaru' unatoč nesreći: Brži čak i od najboljega

Reli Dakar
Vidi galeriju 1/2
Hrvati rasturaju na Dakru: Brži čak i od najboljeg Peterhansela Hrvati rasturaju na Dakru: Brži čak i od najboljeg Peterhansela

Napravio sam glupost, na 40. kilometru pokušao sam prestići sporijega natjecatelja, a onda sam zapeo na kamen prednjom desnom i stražnjom desnom gumom i probušio obje, rekao je Daniel Šaškin

Hrvatski relijaški dvojac Daniel Šaškin i Saša Bitterman postiže odlične rezultate na Reliju 'Dakar'!

Prevalio je dvojac 383 kilometra sedme etape te u jednom danu s 52. stigao na 34. mjesto, a jednu dionicu odvozio je čak brže i od Peterhansela, najboljeg u sedmoj etapi. Za 12 sekundi.

Išlo je našim natjecatejima super, Can Am je služio kako treba i prošli su bez većih tehničkih poteškoća, no nije sve bilo savršeno.

– Napravio sam glupost, na 40. kilometru pokušao sam prestići sporijega natjecatelja, a onda sam zapeo na kamen prednjom desnom i stražnjom desnom gumom i probušio obje – rekao je Šaškin.

To ne bi bio veliki problem da su imali više od dvije rezervne gume. Ipak, nastavili su mirnije, a kad se činilo da će sve teći k'o po loju u ciljnoj ravnini pukla je poluosovina. No to im nije predstavljalo veći problem te su mirno priveli vožnju kraju.

Dakar Rally | Author: Red Bull foto: Red Bull

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.