Početna Auto 1141 pregleda

Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu

1
Vidi galeriju 1/12
Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu Jedinstveni primjerak: Ovo je najskuplji automobil na svijetu

Ovaj unikatni Rolls-Royce Sweptail tajanstveni je vlasnik prošle godine platio 11,5 milijuna eura. Ispod egzotične karoserije je platforma Phantom Drophead Coupe no razlike između Phantoma i ovog unikata i više su nego očigledne.

Dizajn stražnjega dijela automobila inspiriran je luksuznim jahtama, a prednji je dio dobio novi dizajn svjetala i odbojnika. Interijer je također unikatan, osobito stražnji dio koji je umjesto klasičnih sjedala dobio klupu luksuznoga brodskog dizajna.

1 | Author: carscoops foto: carscoops

Unutrašnjost je oplemenjena egzotičnim drvom te brušenom kožom. Unatoč svoj egzotici i ekskluzivnosti 11,5 milijuna eura je ogromna svota novca, kojom naprimjer možete kupiti nekoliko Bugattija Chirona. No vlasniku koji je naručio ovaj unikatni Rolls-Royce zasigurno novac nije problem te uz njega može kupiti i još nekoliko Bugattija, neka se nađe.

1 | Author: carscoops foto: carscoops 1 | Author: carscoops foto: carscoops

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.