Početna Auto 119 pregleda

Kabriolet, a terenac!

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE
Vidi galeriju 1/7
Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac! Kabriolet, a terenac!

Land Rover je predstavio luksuzni SUV Evoque u kabriolet izdanju. Neobična kombinacija čini vrh piramide iz portfelja Evoquea ma koliko god čudno izgledalo

Uzmite jedan od najljepših SUV modela na tržištu, "otpilite" mu krov i dobivate jedinstveni SUV kabriolet sa četiri sjedala! Tako je otprilike nastao neobičan auto s fotografije.

No, nije riječ o nikakvoj preradi u kućnoj radinosti, već o tvorničkom modelu.

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE | Author: Land Rover foto: Land Rover

U Land Roveru su temeljito doradili podvozje i karoseriju, sve zbog zadržavanja čvrstoće karoserije te mu umjesto čvrstog limenog krova montirali sofisticirani sklopivi platneni krov. Ima i sakrivene pokretne zaštitne prečke koje se aktiviraju u slučaju prevrtanja.

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE | Author: Land Rover foto: Land Rover

Garry McGovern, kreativni direktor dizajna u Land Roveru nije se dao pokolebati brojnim kritikama i projekt koji je zamislio priveo je kraju, uvjeren u globalni uspjeh modela. Prodaja započinje na proljeće 2016. Kabriolet koji dolazi sa sofisticiranim 4x4 pogonom i ozbiljnim offroad karakteristikama u Land Roveru smatraju prvim luksuznim SUV kabrioletom. U pravu su što se tiče luksuza, no sličan pokušaj SUV-a i kabrioleta imao je i Suzuki s modelom X90.

Suzuki X90 | Author: Land Rover foto: Land Rover

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.