Početna Auto 275 pregleda

Lamborghini Aventador Edizione GT Las Americas razvija gotovo tisuću konja

1
Vidi galeriju 1/4
Lamborghini Aventador Edizione GT Las Americas razvija gotovo tisuću konja Lamborghini Aventador Edizione GT Las Americas razvija gotovo tisuću konja Lamborghini Aventador Edizione GT Las Americas razvija gotovo tisuću konja Lamborghini Aventador Edizione GT Las Americas razvija gotovo tisuću konja

Kreacija njemačke tuning kuće DMC doista izgleda moćno i zastrašujuće, a bit će proizvedena samo tri primjerka

Prekrasna verzija Lamborghinija stiže ravno iz Njemačke, a riječ je o potpuno prerađenomemodelu Aventadora. Aerodinamičan bodykit načinjen je oz ugljičnih vlakana, a podrazumijeva prednji i stražnji branik, prednji spojler, pragove, zadnji difuzor i stražnji spojčer GT. Kotači Forgiato s bijelim slovima na gumama upotpunjuju ovaj doista brutalan "Lambo".

1 | Author: DMC Tuning foto: DMC Tuning

Interijer je također izmijenjen, a ističu se najkvalitetnija koža, komponente iz ugljičnih vlakana i redizajnirani upravljač. Osim u interijeru i na eksterijeru načinjene su i preinake motora, koji sada razvija nevjerojatnih 988 KS. Cijena paketa je 88.800 dolara.

1 | Author: DMC Tuning foto: DMC Tuning

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.