Početna Auto 289 pregleda

Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca

1
Vidi galeriju 1/7
Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca Lincoln Nautilus: Najluksuzniji američki SUV san je svakoga Balkanca

Svjetlo dana ugledao je Lincoln Nautilus, najluksuzniji no ne i najveći američki SUV

Nautilus je naziv novoga srednje velikog SUV-a koji je upravo predstavljen na salonu automobila u Los Angelesu. Riječ je o srednjem od tri SUV-a u ponudi Lincolna, jedne od najluksuznijih američkih marki auta, koja se za prestiž natječe s Cadillacom.

1 | Author: Lincoln foto: Lincoln

Nautilus odlikuje moderan i atraktivan izgled, a istovremeno i velika doza elegancije. U odnosu na prijašnje modele može se "pohvaliti" vrhunskom tehnologijom kojom će parirati i najboljim europskim automobilima.

1 | Author: Lincoln foto: Lincoln 1 | Author: Lincoln foto: Lincoln

Oprema je izuzetno bogata, sigurnosna je kakva i priliči modernom autu. Pogon je na sve kotače, mjenjač je automatski s osam stupnjeva prijenosa, a u ponudi su dva motora. Početni je turbobenzinac s dvije litre obujma, a snažniji turbobenzinac 2,7 s 335 KS.  Početna cijena trebala bi se kretati oko 50.000 dolara.

1 | Author: Lincoln foto: Lincoln

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.