Početna Auto 187 pregleda

Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva

1
Vidi galeriju 1/5
Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva Najbolji auto za najgore ceste, sa 100 godina jamstva

Jury Postnikov, ruski inženjer i konstruktor u Njemačkoj je predstavio neuništivi terenac Partisan One...

1 | Author: Partisan Motors foto: Partisan Motors

Terenac, bolje rečeno vozilo a ne pravi auto, ponajviše zbog nedostatka bilo kakvog dizajna, zove se Partisan One i najmijenjen je univerzalnoj upotrebi, uglavnom za vojne potrebe. Iako je inženjer Rus, marka Partisan službeno je njemačka tvrtka, a model neobičnog oblika nudi se i uz razne nadogradnje za potrebe vojske, pa čak i kao oklopno vozilo.

1 | Author: Partisan Motors foto: Partisan Motors

Njegova je specijalnost vožnja po najgorim mogućim terenima, a pokreće ga moderan dizelski motor čije porijeklo nije specificirano. Zanimljivo je pak da proizvođač nudi jedinstveno stogodišnje jamstvo na auto i to "bumper to bumper".

1 | Author: Partisan Motors foto: Partisan Motors

Izrdržljiv, racionalan i samo s osnovnim funkcijama potrebnim za kretanje, Partisan One je potpuna suprotnost modernim autima, premda iz tvornice najavljuju i mogućnost električnog pogona. 

1 | Author: Partisan Motors foto: Partisan Motors

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.