Početna Auto 33 pregleda

Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom

Speed kings
Vidi galeriju 1/6
Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom Lewis Hamilton i Usain Bolt: Dva kralja brzine u ludoj vožnji Mercedesom

Provozati se u superspotskom automobilu san je svakoga prosječnog čovjeka, ali provozati se s Lewisom Hamiltonom, jedinstven je doživljaj.

Najbrži čovjek na svijetu okusio je dašak adrenalina u brzoj vožnji Mercedesovom jurilicom. Usain Bolt nije ni slutio što će se dogoditi kada sjedne kao suvozač svjetskome prvaku Formule 1, ono što je doživio ne može se opisati riječima pa za sve koji maštaju o jednoj takvoj vožnji predlažemo da pogledaju video. Možda se predomisle.

Speed kings | Author: YouTube foto: YouTube Speed kings | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.