Početna Auto 138 pregleda

Najveći na svijetu: Sutra počinje Frankfurt, a čak 9 proizvođača ne dolazi

1
Vidi galeriju 1/3
Najveći na svijetu: Sutra počinje Frankfurt, a čak 9 proizvođača ne dolazi Najveći na svijetu: Sutra počinje Frankfurt, a čak 9 proizvođača ne dolazi Najveći na svijetu: Sutra počinje Frankfurt, a čak 9 proizvođača ne dolazi

Brojni noviteti zasjat će pod svjetlima njemačkih reflektora, a zanimljivo je da čak 9 velikih proizvođača neće imati svoj "štand"

1 | Author: IAA foto: IAA

Zvijezde na četiri kotača 47. Frankfurt IAA salona automobila sigurno neće biti modeli čak devet proizvođača automobila. Popis onih koji su odlučili "bojkotirati" ovogodišnji salon u Frankfurtu, koji je najveći na svijetu, uključuje Peugeot, DS, Volvo, Fiat, Alfu Romeo, Jeep, Mitsubishi, Infiniti i Nissan.

1 | Author: IAA foto: IAA

"Preskakanje" Frankfurta neki od njih pripisali su neisplativosti, a drugi su izjavili kako su se "okrenuli" budućnosti, odnosno internetu i društvenim mrežama, radije nego izlaganju na sajmovima. Prava istina vjerojatno je istaknuta dominacija domaćih njemačkih izlagača, zbog čega su neki konkurenti odustali od sajma.

1 | Author: BMW foto: BMW

Sve u svemu, ovogodišnji sajam neće nam uskratiti atraktivne automobile i hostese. Ugostit će brojne vruće novitete, od hatchbacka do velikih SUV-ova i limuzina, sve do hiperautomobila. Frankfurt nudi sve, a počinje sutra ujutro, 12.rujna. Naša novinarska ekipa uživo će iz Frankfurta izvještavati o premijerama na crvenome tepihu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.