Početna Auto 142 pregleda

Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta

1
Vidi galeriju 1/5
Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta Nissan Leaf: Druga generacija uspješnog japanskog elektroauta

Sjećate li se sada već davne 2010. godine i Nissanovog električnog projekta Leaf?

Od 2010. godine do danas prodano ih je svega 83.000. Novi model Nissana Leaf, koji bi trebao stići i kod nas početkom veljače, za sada je naručilo preko deset tisuća ljudi diljem Europe. Naravno ta brojka će rasti samim dolaskom automobila u salone. Novi Leaf nije samo još jedno vozilo novije generacije električnih vozila već je i predstavnik Nissanove inteligentne mobilnosti u Europi.

1 | Author: Nissan foto: Nissan

Opremljen je bogatom opremom kako bi Vaše putovanje bilo što sigurnije, ležernije , ali i spektakularnije. Iz bogate opreme izdvajamo kameru koja vam omogućava pogled od 360 stupnjeva oko automobila, prepoznavanje drugih sudionika u prometu, samostalno parkiranje te još mnogo toga.

1 | Author: Nissan foto: Nissan

Leaf druge generacije pokreće elektromotor koji razvija 150 konjskih snaga što je i više nego dovoljno da vas prilijepi u sjedalo, štoviše novi Leaf ima potpuno novu bateriju koja omogućava da s punim “spremnikom “ prijeđe čak 380 kilometara. Jedva čekamo vidjeti ga na testu iduće godine.

1 | Author: Nissan foto: Nissan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.