Početna Auto 2736 pregleda

Njemački TÜV potvrdio: Porsche 911 najpouzdaniji je auto

Porsche 911 992
FOTO: Porsche

Ovaj legendarni model imao je najmanje grešaka na tehničkim pregledima u svim generacijama unatrag 11 godina

Ekskluzivno: Prvi smo testirali smo novi Porsche 911 EKSKLUZIVNO VIDEO: Testirali smo najnoviji Porsche 911 Cabrio

Njemačka tvrtka TÜV poznata je po svojim rigoroznim provjerama kvalitete automobila, a prošlih godina odradila je tehničke preglede na oko devet milijuna vozila. Pregledavale su se kočnice, karoserija, upravljački sustav, ispušni sustav, svjetla, prozori, pedale, sjedala, sigurnosni pojasevi i različiti elektronički sustavi aktivne sigurnosti, a nakon toga su svi podaci obrađeni

Tehnički pregled u Srbiji | Author: Hrvoje Jelavic/PIXSELL foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osim što su kategorije pouzdanosti automobila određene po segmentima, one su određene i prema starosti, naprimjer od 2 do 3 godine, 4 do 5 godina, 6 do 7 godina, 8 do 9 godina i 10 do 11 godina. Obradom svih obavljenih tehničkih pregleda tvrtka TÜV došla je do iznenađujućeg zaključka: Porsche 911 najpouzdaniji je automobil. 

Vozili smo novi Porsche 911 Cabrio u Ateni | Author: Porsche foto: Porsche

Dakle, ovaj legendarni model imao najmanje grešaka na tehničkim pregledima svih generacijea unatrag 11 godina pa se, usprkos sportskim performansama, smatra kako je 911 pouzdaniji i trajniji od bilo kojega drugog automobila. Trenutno nije poznato koji automobili ga slijede ili koji su najnepouzdaniji, ali vjerujemo da ćemo uskoro saznati. 

Vozili smo novi Porsche 911 Cabrio u Ateni | Author: Porsche foto: Porsche

 

Ekskluzivno u Hrvatskoj: Pogledajte test novog Porschea 911 (992)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.