Početna Auto 130 pregleda

Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu

Citroën C3
Vidi galeriju 1/8
Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu Novi Citroën C3 je najhrabriji gradski auto na našem tržištu

Citroën je u posljednje vrijeme na najboljem putu da vrati staru slavu proizvođača ekstravagantnih, ali unatoč tome vrlo praktičnih i dobro prihvaćenih automobila. I C3 je na tom tragu

Ako tražite najoriginalniji gradski auto, vaša potraga može prestati ovdje. C3 je bez sumnje nešto najoriginalnije i najhrabrije što je automobilska industrija osmislila u gradskoj klasi posljednjih desetak godina. A hrabri C3 sada je službeno prisutan i na našem tržištu.

Citroën C3 | Author: Citroën foto: Citroën

Za razliku od većine konkurenata koji su prešli granicu od četiri metara, C3 je s 399 cm manji od prosjeka klase, no unatoč tome nudi više mjesta u unutrašnjosti od većine konkurenata. Dizajnom je potpuno drukčiji od drugih gradskih automobila, a posebnost su mu i Airbumps plastični dodaci na karoseriji koji štite karoseriju od udaraca, ali i doprinose zanimljivom izgledu. 

Citroën C3 | Author: Citroën foto: Citroën

U ponudi su za sada dva benzinska i dva dizelska motora. Osnovni trocilindrični benzinac ima 68 KS, a snažniji motor 82 KS. Štedljivi HDi dizeli razvijaju 75 i 99 KS. U ponudi su tri razine opreme Live, Feel i Shine, a pretpostavlja se kako će se većina kupaca odlučiti za drugu razinu jer u prvoj nema niti klime niti audiouređaja. 

Citroën C3 | Author: Citroën foto: Citroën

Od treće razine opreme u seriji su Airbumps, zaslon osjetljiv na dodir, dvobojna karoserija, automatska klima... Osnovni model stoji od 82.900 kuna, najjeftiniji dizel je 95.700 kuna, a želite li model koji izgleda poput ovoga na slici trebate izdvojiti više od 102.900 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.