Početna Auto 118 pregleda

Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet

NOVA OPEL ASTRA
Vidi galeriju 1/21
Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet Opel Astra po 11. put – kompakt koji će pokoriti svijet

Nakon brojnih tizera i fotografija nove generacije kompakta iz Russelsheima, Opel je objelodanio gotovo sve o izgledu svog najvećeg aduta

Dugo su internetom kružile foto montaže i ilustracije nove Astre i napokon je došao dan D za Opel. Iz Russelsheima su odaslane prve službene fotografije njihove najveće uzdanice. Kompakt će službenu promociju imati krajem ljeta/početkom rujna, na Sajmu automobila u Frankfurtu. Bit će to svojevrsna demonstracija moći kompanije koja iz dana u dan bilježi kvalitativne skokove. I prošla je Opel Astra bila u samoj špici ponude te trn u oku Golfu, Focusu, Peugeotu 308, Renault Meganu... Kako je riječ o jednom od najzahtjevnijih i najpopularnijih segmenata tako ništa nije prepušteno slučaju.

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Nakon što je nedavno dr. Karl-Thomas Neumann, direktor Opela najavio novu, 11. generaciju Astre, sada je definitivno potvrđeno kako je riječ o sasvim solidno obavljenom poslu. Na prvi pogled riječ je o ljepuškastom, solidnom i moćnom kompaktu. Od ono malo dostupnih informacija valja istaknuti kako je Astra bila na istinskoj kuri mršavljenja. Nova će edicija biti lakša za nevjerojatnih 200 kilograma u odnosu na staru. Riječ je o smanjenju težine većem od 15 posto!!! Iako još kriju točne dimenzije auta izvjesno je kako će u unutrašnjosti biti kudikamo više prostora.

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Zanimljivo, i to usprkos činjneici što je dr. Karl-Thomas Neumann najavio i koji centimetar kraću Astru 11. generacije od prethodnice. Tu je dakako i povećana ekonomičnosti, bolje vozne odlike i više od svega, sjajan dizajn. U serijskoj ili dodatnoj opremi biti će brojne tehnologije i sustavi pomoći namijenjeni vozaču, do sada dostupni tek u automobilima višeg segmenta. Sve to zbog još veće udobnosti i ponajprije sigurnosti putnika.

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Astra će biti dostupna i sa sustavom za povezivanje i usluge Opel OnStar, ultramodernom integracijom mobitela i s revolucionarnim novim prilagodljivim svjetlima u LED tehnologiji. 
- Osim "fenomenalnog" dizajna nova Astra bit će puno efikasnija i s obiljem inovacija, riječi su dr. Neumanna koji tvrdi kako će nova Astra biti pogonjena isključivo agregatima nove generacije koji predstavljaju pravo inženjersko remek djelo.

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Opel Astra je uz VW Golf, Toyotu Corollu, Ford Focus, Fiat 124..., jedan od top 10 najprodavanijih modela ikada. Do sada je s tvorničkih traka sišlo nevjerojatnih 24 milijuna što Kadetta, a što Astri. 
- Sa svakom novom generacijom Kadetta i Astre, Opel je širio krug zaljubljenika u ovaj proizvod, a svaka je generacija u pravilu donosila i posve nove patente u auto industriji, govori dr. Neumann, jasno aludirajući kako ni 11. generacija neće biti iznimka. Što to još skriva jedan od najljućih rivala VW Golfa?

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Prema dostupnim špekulacijama, arsenal noviteta je impozantan, a dr. Neumman tvrdi kako će nova Astra još jednom postaviti najzahtjevnije standarde u klasi kompaktnih automobila. Između ostalog, to je prvi Opel koji će kao stadard uključivati i potpunu podršku vlasnicima Astri. Iza naziva Opel OnStar, krije se usluga na koju će pravo imati svi vlasnici nove Astre i to 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Posjetite naše Facebook stranice  www.facebook.com/autostart.hr

NOVA OPEL ASTRA | Author: OPEL foto: OPEL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.