Početna Auto 101 pregleda

Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja

Citroen C-Elysee
Vidi galeriju 1/11
Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja Osvježeni Citroen C-Elysse: Opći izgled ostaje isti, ali uz puno novih detalja

Citroen je za sljedeću godinu osvježio svoju malu limuzinu C-Elysse, sestrinski model Peugeota 301

Opći izgled automobila nije mijenjan, a izmjene su uočljive na prednjoj masci, svjetlima i maglenkama, dok zadnja svjetlosna grupa sad ima 3D efekt. Karoserija je dobila dvije nove varijante plave i sive boje, a dodane su i nove felge od 16 inča.

Citroen C-Elysee | Author: Citroen foto: Citroen

Kabina je osvježena novim ekranom multimedijalnog sustava dijagonale sedam inča. Na ovaj sustav moguće je priključiti mobilni telefon preko Bluetooth povezivanja. Sustav podržava i Android Auto i Apple CarPlay sinkronizaciju, kao i glasovne komande.

Citroen C-Elysee | Author: Citroen foto: Citroen

Citroen napominje da je unaprijeđen sustav satelitske navigacije i da se na nekim tržištima može povezati s internetskim servisima koji funkcioniraju u realnom vremenu i pokazuju, naprimjer, cijene goriva u okolini i sugeriraju alternativne rute u slučaju prometnih zastoja i opasnosti na putu.

Citroen C-Elysee | Author: Citroen foto: Citroen

Novi C-Elysee moći će se kupiti s benzinskim ili dizelskim motorima, među kojima su benzinski PureTech s 82 KS i VTi od 115 KS i dizelski HDi s 91 KS i BlueHDi sa 100 KS u kombinaciji s ručnim ili šeststupanjskim automatskim mjenjačem. Automobil će se i dalje proizvoditi u španjolskom Vigu, a prodaja kreće u prvom kvartalu 2017. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.