Početna Auto 30 pregleda

Pagani predstavio program restauracije superautomobila

Pagani
Vidi galeriju 1/5
Pagani predstavio program restauracije superautomobila Pagani predstavio program restauracije superautomobila Pagani predstavio program restauracije superautomobila Pagani predstavio program restauracije superautomobila Pagani predstavio program restauracije superautomobila

Talijanski proizvođač egzotičnih automobila odsada nudi i restauracijski program, koji će fokusirati na svoje prve modele automobila

Odjel pod imenom Pagani Rinascimento detaljno će pregledati i restaurirati automobile Zonda kako bi zablistali jednakim sjajem kao na dan izlaska iz tvornice. Pagani obećava kako će svaku komponentu promotriti, ispitati i restaurirati s ciljem vraćanja u savršeno i originalno stanje, kako s tehnološkoga tako i s estetskog aspekta. Proces restauracije Pagani će dokumentirati fotografijama, nacrtima i tehničkim podacima, koji će biti arhivirani u katalog Pagani Rinascimento.

Pagani | Author: Arhiva foto: Arhiva

Kad se posao obavi do kraja, katalog će biti uručen vlasniku automobila kao certifikat procesa restauracije, što će zasigurno zanimati i eventualne buduće kupce. "Vratiti stari sjaj ovakvim remek-djelima izuzetno je zadovoljstvo i velika odgovornost", kaže osnivač i ideolog Horacio Pagani. "Naši klijenti oslanjaju se na nas jer jedini na svijetu imamo mogućnost modifikacije i restauracije Paganija do razine savršenstva koje su imali po izlasku iz našeg ateljea. Želimo našim klijentima pružiti doživljaj uzbuđenja kao i prvi put." Vjerovali ili ne, neki vlasnici automobila Zonda prešli su svojim superautima i preko 100.000 km, pa ta vozila zahtijevaju ozbiljne servise ili potpunu restauraciju. Pagani je do danas, u svojoj 25 godišnjoj povijesti, proizveo 137 superautomobila.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.