Početna Auto 174 pregleda

Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment

E-Pace
Vidi galeriju 1/6
Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment Predstavljen Jaguar E-Pace: Britanska ofenziva na kompaktni SUV segment

Britanski je proizvođač ozbiljno 'zagrizao' za SUV segment vozila, upravo je predstavio svoju uzdanicu u segmentu kompaktnih crossovera/SUV-ova...

Novi Jaguar manjih je dimenzija od bratskog F-Pacea, a cilja na uspješan segment kompaktnih crossovera u kojima dominiraju Audi Q3, BMW X1, Renault Captur i ostali. Također, na samoj je premijeri E-Pace odmah postavio službeni Guinnessov rekord za najdalji skok s vrtnjom u serijskom automobilu. Takav manevar potvrdio je da novi E-PACE 'živi' Jaguarovu filozofiju 'Art of Performance'.

E-Pace | Author: Jaguar foto: Jaguar

Upravo novi E-Pace spaja sportski i agresivni Jaguarov dizajn s praktičnošću SUV automobila namijenjenih novim generacijama kupaca Jaguar automobila. S okretnim podvozjem i najmodernijom tehnologijom pogonskoga sklopa (kao kod pravog sportskog auta) E-Pace nudi nešto sasvim novo u segmentu kompaktnih crossovera. 

E-Pace | Author: Jaguar foto: Jaguar

Također, novi E-Pace pršti najsuvremenijom tehnologijom i infotainmentom koji vozaču pruža multimedijalno iskustvo putem velikoga zaslona na dodir te mogućnosti spajanja na 4G i Wi-Fi mreže. Što se pogona tiče, on snagu prenosi na sva četiri kotača, bez obzira na uvjete ceste ili vožnje. E-Pace dolazi i s 3 dizelska (150, 180, 240 KS) te 2 benzinska motora. (249, 300 KS). Jedino najslabijoj varijanti E-Pace stiže s prednjim pogonom.

E-Pace | Author: Jaguar foto: Jaguar

Cijene su zasad nepoznate, a poznato je da će proizvodnja ovog automobila započeti tek sljedeće godine.

E-Pace | Author: Jaguar foto: Jaguar

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.