Početna Auto 3194 pregleda

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo
Vidi galeriju 1/14
Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo

U klasi kompaktnih višenamjenskih automobila Citroën Berlingo i Peugeot Partner predstavljaju pojam i najbolje se prodaju. Sada je ova PSA obitelj dobila i trećega člana, novi Opel Combo. Ovo je peta generacija popularnoga Comba i prva u kojoj je auto većinom baziran na tehnologiji Peugeota i Citroëna. S njima dijeli motore, mjenjače, pogon i platformu, no dizajnerski je ostao potpuno neovisan

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo | Author: Opel foto: Opel

Combo izvana izgleda poprilično dopadljivo za ovu klasu vozila, a unutrašnjost je kombinacija elemenata iz francuskih automobila (infotainment sa zaslonom velikim 8”) i tipičnih Opelovih dizajnerskih rješenja. 

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo | Author: Auto start foto: Auto start

Combo će se nuditi s dizelskim motorima sa 75, 100 i 130 KS te benzincima sa 110 i 130 KS. Kao prvi auto u klasi nudi mogućnost opremanja osmerostupanjskim automatskim mjenjačem. U ponudi su dvije karoserijske verzije. Kraća je duga 440 cm, duža 475 cm, a obje serijski imaju dvoja stražnja klizna vrata. U prtljažnik manje verzije stane čak 597 litara, a tu je i dodatnih 28 pretinaca. 

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo | Author: Opel foto: Opel

Ima prednju kameru pomoću koje se nadziru brojne funkcije, primjerice automatsko kočenje u slučaju nužde. Nude se i sofisticirani sustavi, poput automatskoga parkiranja ili adaptivnoga tempomata. 

Premijera u Zagrebu: Stigao novi Opel Combo | Author: Opel foto: Opel

Cijene Comba ćemo saznati tijekom ljeta, a u salone dolazi na jesen. 

TEST Ford Fiesta VIDEO Testirali smo novu Fiestu, najštedljivijeg benzinca u gradu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.