Početna Auto 1271 pregleda

Render: Novi Opel Corsa F stiže iduće godine na PSA platformi

1
Vidi galeriju 1/4
Render: Novi Opel Corsa F stiže iduće godine na PSA platformi Render: Novi Opel Corsa F stiže iduće godine na PSA platformi Render: Novi Opel Corsa F stiže iduće godine na PSA platformi Render: Novi Opel Corsa F stiže iduće godine na PSA platformi

Konkurencija u B segmentu izuzetno je jaka, a aktualni model Corse plasiran je 2014. godine, zato se Opel primio posla te će novu, F generaciju, Corse predstaviti već iduće godine. Američko-rumunjski portal DriveMag napravio je prvi neslužbeni render budućeg modela...

S obzirom na to da je Opel sada dio francuske grupacije PSA, nova Corsa F dobit će njezinu platformu i neke tehničke komponente, a unatoč većemu međuosovinskom razmaku i većemu prtljažniku, bit će lakša i ekonomičnija od sadašnje.

1 | Author: DriveMag foto: DriveMag

U ponudi motora vjerojatno će se naći trocilindraši i četverocilindraši iz Grupacije PSA, a do 2020. godine Corsa bi mogla zaživjeti i u električnoj varijanti. Opelov direktor marketinga i prodaje Peter Christian Küspert rekao je kako je Corsa jedan od najvažnijih Opelovih modela na europskome tržištu te čini oko četvrtinu ukupne Opelove prodaje.

1 | Author: DriveMag foto: DriveMag 1 | Author: DriveMag foto: DriveMag

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.