Početna Auto 10 pregleda

Škoda objavila fotografije novog Kodiaqa: Svjetska premijera sutra u Berlinu

Škoda Kodiaq
Vidi galeriju 1/4
Škoda objavila fotografije novog Kodiaqa: Svjetska premijera sutra u Berlinu Škoda objavila fotografije novog Kodiaqa: Svjetska premijera sutra u Berlinu Škoda objavila fotografije novog Kodiaqa: Svjetska premijera sutra u Berlinu Škoda objavila fotografije novog Kodiaqa: Svjetska premijera sutra u Berlinu

Kratko prije njegove svjetske premijere češki proizvođač automobila je pružio priliku za pogled u unutrašnjost novog Kodiaqa. Fotografije potvrđuju da i u kokpitu i u ostatku unutrašnjosti Škoda naglasak stavlja na moderne, jasne i izražajne oblike dizajna

Unutrašnjost vozila djeluje moćno i robusno, a istodobno svoje putnike dočekuje ljubaznim karakterom. Kao i u svim modelima unutrašnjost je moderna i elegantna i odgovara funkcionalnim zahtjevima jednog SUV-a. Svaki detalj je jasan i precizan, oblik i funkcija su u skladu jedno s drugim.

Škoda Kodiaq | Author: Škoda foto: Škoda

Ekspresivno i elegantno dizajnirana instrumentna ploča napravljena je tako da bude pregledna. Podijeljena je u dvije simetrične zone - za vozača i za suvozača. Markantni uspravni elementi, kao što su četiri velike mlaznice za zrak, karakteristični su za unutrašnjost. Središnje mlaznice uokviruju putno računalo.

Škoda Kodiaq | Author: Škoda foto: Škoda

Veliki zaslon je napravljen u dizajnu plemenitog stakla. Komande su „Simply Clever“: logične i intuitivne. Svi prekidači i funkcije su lako dostupni i jasni. Sjedala su napravljena od visokokvalitetnih materijala i vozaču i suputnicima osiguravaju udobno sjedenje.

Škoda Kodiaq | Author: Škoda foto: Škoda

Tipično Škodina je i natprosječna ponuda prostora, koja postavlja mjerila u svojoj klasi. Stručnjaci koji su konstruirali Kodiaq izvukli su iz vanjskih dimenzija od 4,7 metara dužine i 1,88 metara širine maksimalno veliku unutrašnjost. Po prvi put u jednom Škodinom vozilu može se voziti i sa sedam sjedala.

Dodatna oprema, poput grijanog kola upravljača, osigurava visoku razinu udobnosti. Isto vrijedi i za više od 30 ,Simply Clever’ rješenja, kao što su štitnici bridova vrata, električni osigurač za djecu ili nasloni za glavu na kojima se može i spavati. Novi Kodiaq slavi svoju svjetsku premijeru 1. rujna 2016. u Berlinu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.