Početna Auto 42 pregleda

Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži

Kolekcija u javnoj garaži
Vidi galeriju 1/15
Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži Skupocjena kolekcija automobila nepoznatoga vlasnika u javnoj garaži

Tu su već nekoliko godina, a navodno su dio vlasništva trkaćega tima u privatnome vlasništvu. Ovi automobili zbrinuti su u ovoj javnoj garaži sve vrijeme, a ima ih u rasponu od američkih klasika do talijanske egzotike.

Kolekcija u javnoj garaži | Author: Reddit, Ragaire Photography foto: Reddit, Ragaire Photography

Ovako nešto ne viđa se svaki dan, a na prvi pogled čini se kako je riječ o nekoj izložbi automobila u garaži ili o nečemu sličnome, no prevarili biste se. U kolekciji je između ostalh i modificirani Dodge Neon SRT4, koji je svojevremeno bio pripremljen za SEMA Show, tu su srebrna Corvette Stingray, Ferrari 599 GTO, zatim Ford Focus RS te rijedak primjerak Jaguara F-Type Project 7. Očito je kako vlasnik ili više njih koji stoje iza ove kolekcije automobila, imaju dobru financijsku podlogu, pa se nameće pitanje zašto ovakvu skupocjenu kolekciju automobila držati u javnoj garaži?.

Kolekcija u javnoj garaži | Author: Reddit, Ragaire Photography foto: Reddit, Ragaire Photography

Prostor nije zaključan, na nekoliko mjesta stoji oznaka kako je pod videonadzorom, no očevici i autori fotografija kažu kako su se neometano šetali i fotografirali. Očigledno je - znatiželjni prolaznici šeću ovuda i razgledaju automobile, jer se na njima mogu vidjeti crteži na prašnjavome laku, pa se nameće pitanje zašto automobili nisu barem prekriveni kako bi ih se sačuvalo od prašine? 

Kolekcija u javnoj garaži | Author: Reddit, Ragaire Photography foto: Reddit, Ragaire Photography

Obzirni autori ovih fotografija nisu htjeli otkriti točnu lokaciju garaže u kojoj se nalazi ova nevjerojatna kolekcija automobila, samo su otkrili kako je negdje u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Kolekcija u javnoj garaži | Author: Reddit, Ragaire Photography foto: Reddit, Ragaire Photography Kolekcija u javnoj garaži | Author: Reddit, Ragaire Photography foto: Reddit, Ragaire Photography

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.