Početna Auto 332 pregleda

Službeno: Novi Touareg bit će predstavljen 23. ožujka

1
Vidi galeriju 1/4
Službeno: Novi Touareg bit će predstavljen 23. ožujka Službeno: Novi Touareg bit će predstavljen 23. ožujka Službeno: Novi Touareg bit će predstavljen 23. ožujka Službeno: Novi Touareg bit će predstavljen 23. ožujka

Novim dizajnom i novim tehnologijama Touareg bi trebao biti konkurentan vrhu klase premium SUV-ova, a bit će predstavljen u Pekingu

Ususret ovome događaju Volkswagen je objavio video koji naglašava zašto je Touareg toliko bitan za ovu marku. Prisjetimo se, predstavljen je sada već davne 2002. godine, a do 2007. nije mijenjao izgled. Iste je godine doživio redizajn, kao i tri godine poslije.

1 | Author: Car Reviews foto: Car Reviews

Novi će se SUV proizvoditi na novoj platformi MLB i usto konzervativnim izgledom, kako priliči VW-u. osigurati, vjerujemo, odlične prodajne rezultate. Uz prodanih milijun primjeraka tijekom prošlih 16 godina, novi će Touareg svoje vjerne klijente častiti finijim materijalima u unutrašnjosti i odličnom sigurnosnom opremom. Ne treba zaboraviti robusnost po kojoj je ovaj SUV poznat otkad je 2006. godine uspio povući 155 tona teški Boeingov zrakoplov.

1 | Author: Car Reviews foto: Car Reviews

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.