Početna Auto 174 pregleda

Špijunske fotografije: Novi električni BMW X3 snimljen na testiranju

1
Vidi galeriju 1/3
Špijunske fotografije: Novi električni BMW X3 snimljen na testiranju Špijunske fotografije: Novi električni BMW X3 snimljen na testiranju Špijunske fotografije: Novi električni BMW X3 snimljen na testiranju

Bavarski autoproizvođač ovih je dana testirao novi, potpuno električni SUV, a sve su fotografirali već standardno dobri "špijuni"...

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Kada proizvođači testiraju svoje nove automobile trude se što više informacija sakriti od očiju promatrača. To uključuje stavljanje maskirnih naljepnica preko cijeloga vozila kako detalji ne bi bili otkriveni prije službenoga predstavljanja vozila.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Međutim, BMW je odlučio promijeniti tu praksu pa je potpuno otkrio svoj novi, električni iX3. Baziran je na standardnome modelu X3, ali ipak su okom vidljive neke preinake. Prvo, nedostaju ispušne cijevi i nadodana utičnica za punjenje. A da je riječ o električnom vozilu potvrđuje i natpis "Electric test vehicle" na pozadini automobila. Ostale specifikacije nisu poznate, a pretpostavlja se kako će električni doseg ovoga vozila biti vrlo sličan dosegu Teslina Modela X, što bi u praksi značilo između 380 i 480 kilometara jednim punjenjem.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.