Početna Auto 52 pregleda

Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit

PEUGEOT FRACTAL CONCEPT
Vidi galeriju 1/8
Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit Sportski gradski auto na struju ima i-Cockpit

Peugeot Fractal koncpet pokazuje sve mogućnosti koje će biti implementirane u skoroj budućnosti, od inovativne tehnologije i-Cockpit do 80 posto izrade unutrašnjosti na 3D printeru

Peugeot je za autosalon u Frankfurtu pripremio novu studiju inovativnog koncepta pod imenom Fractal. Futurističke linije ovog električnog gradskog automobila predstavljaju novu interpretaciju Peugeotovog i-Cockpita u koji je ugrađen jzvučni sustav koji upotrebljava infrabas zvučnike ugrađene u sva sjedala za dinamičko širenje zvuka. Pogled, dodir, a sada i zvuk uvlače vozača i putnike u jedinstven doživljaj za osjetila, zahvaljujući 9.1-kanalnom zvučnom sustavu koji upotrebljava infrabas zvučnike ugrađene u sva sjedala za dinamičko širenje zvuka.

PEUGEOT FRACTAL CONCEPT | Author: PEUGEOT foto: PEUGEOT

Peugeot Fractal donosi najnoviju tehnologiju koja će biti koritšena u vrlo skoroj budućnosti za oblikovanje kokpita. Brazilski dizajner zvuka Amon Tobin radio je s dizajnerima marke Peugeot na stvaranju identiteta zvuka unutrašnjosti konceptnog automobila i njegovu vanjskom potpisu, koji se razlikuje ovisno o tome ubrzava li, usporava ili održava konstantnu brzinu. Osmišljen je da upozori pješake i bicikliste, što ga čini savršeno prilagođenim vožnji u gradskom okruženju.

PEUGEOT FRACTAL CONCEPT | Author: PEUGEOT foto: PEUGEOT

Zaslon heads-up dolazi s digitalnim tabletom s holografskim prikazom HD razlučivosti, kompaktni upravljač ima ugrađene touch padove, a dva dodirna sučelja omogućuju upravljanje funkcijama i zvučnim okruženjem. Čak 80% dijelova unutrašnjosti izrađeno je 3D printanjem. Električni gradski kupe razvija 204 KS i ima doseg 450 km. Do stotke pojuri za 6,8 sekundi. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (samo 3,81 metar duljine) i prilagodljivoj visini podvozja od 7 do 11 cm savršeno se snalazi u gradu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.