Početna Auto 794 pregleda

Svjetska premijera u Ateni: Bilo kuda, novi Duster može baš svuda

1
Vidi galeriju 1/4
Svjetska premijera u Ateni: Bilo kuda, novi Duster može baš svuda Svjetska premijera u Ateni: Bilo kuda, novi Duster može baš svuda Svjetska premijera u Ateni: Bilo kuda, novi Duster može baš svuda Svjetska premijera u Ateni: Bilo kuda, novi Duster može baš svuda

U okolici grčke prijestolnice, sjeli smo za upravljač novoga terenca koji nas je iznenadio atraktivnim dizajnom, zavidnim terenskim mogućnostima i povoljnom cijenom

Nakon više od milijun prodanih primjeraka, svjetlo dana ugledala je nova verzija jednog od najpopularnijih europskih SUV-ova iz C segmeta, Dacije Duster. Na ovome je modelu sve novo. Vanjski dizajn je atraktivniji, moderniji, a tu su i novodizajnirani 17-colni aluminijski naplaci. Duster je nov i atraktivniji i iznutra, materijali su kvalitetniji, a uz moderan infotainement i trokraki upravljač, izmjenjeni su prekidaći i komande te centralna konzola.

1 | Author: Autostart foto: Autostart 1 | Author: Autostart foto: Autostart

Sjedala su moderna i ergonomska, a klimatizacijski uređaj automatski. Ovaj 1478 milimetara dugi terenac od tla je odignut 210 milimetara, što mu omogučava iznimne vozne karakteristike iizvan asfaltnih puteva. Prtljažnik ima zapreminu 445, a preklapanjem naslona stražnjih sjedala moguće je dobiti punih 1478 litara prostora.

1 | Author: Autostart foto: Autostart

Proizvodi se u Pitestiju u Rumunjskoj, a cijene će se u Hrvatskoj kretati od 99.900 za početni model do 154.900 kuna za najraskošniji model Prestige s dizelskim motorom i pogonom na sva četiri kotača. U Hrvatsku nova Dacia Duster stiže sredinom sječnja 2018.

1 | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.