Početna Auto 2995 pregleda

Utrka ubrzanja: Može li bavarska jurilica protiv Teslinog Modela 3?

BMW vs Tesla
Vidi galeriju 1/4
Apsurdni zakon: Kažnjavat će prebučna vozila Apsurdni zakon: Kažnjavat će prebučna vozila Apsurdni zakon: Kažnjavat će prebučna vozila Apsurdni zakon: Kažnjavat će prebučna vozila

Iako su već pomalo dosadne utrke ubrzanja između električnih i konvencionalnih vozila, svako nas malo iznenadi ishod ovakvih dvoboja...

I dok jedni vuku na svoju stranu, drugi vuku na svoju i nitko ne želi popustiti. Borba dvaju svjetova, električnog i oktanskog, svakodnevno obasipa internet platforme poput YouTubea. Neki žele dokazati da je struja neizbježna budućnost dok se oni drugi pak s time nikako ne slažu.

Buba VS Dodge video Utrka ubrzanja: Može li stara 'buba' protiv Chargera s 800 KS?

BMW vs Tesla | Author: YouTube foto: YouTube

Tko je u pravi zasad još ne znamo, ali jedno je sigurno, a to je da ćemo u budućnosti gledati sve više ovakvih okršaja. Tako su se ovoga puta na crti našla dva mala, ali brza automobila. Njemački BMW M2 Competition lakši je, ali i bučniji od Modela 3 koji svoje nade polaže u pogon na sve kotače. Kako je to izgledalo i dali je BMW uspio parirati Tesli pogledajte u videu.

BMW vs Tesla | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.