Početna 46 pregleda

Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil

Citroen C4 Picasso
Vidi galeriju 1/10
Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil Citroen C4 Picasso - moderni obiteljski automobil

Svaki vozač razmišlja o svojoj mogućoj obitelji jednog dana, a samim time i o povećem automobilu...

Druga generacija Citroenovog C4 Picassa nudi upravo sve što vam treba za vaše najmilije. Picasso je na tržište stigao još 1999. godine kao Xsara Picasso, a do danas je zadržao svoj prepoznatljivi stil. 2007. godine na tržište je stigao Citroen C4 Picasso koji je nadograđen, najnoviji model ima oblik jajeta s pet sjedala, a također i oštriji dizajn i pojačane tehnološke karakteristike.

U prednjem dijelu automobila dominira veliki panoramski vjetrobran, sa strane na prozorima kromirani element i aluminijske naplatke koji putniku omogućuju bolji i precizniji pogled. Što se tehničkih informacija tiče, motor je dizelski 1,6-litreni četverocilindrični sa 118 KS i 6-brzinskim mjenjačem. Najveća brzina je 190 km/h, a do 'stotke' mu treba 11 sekundi. Sve u svemu, novi C4 Picasso izgleda moderno i 'high-tech'.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.