Povratak na članak
20193 pregleda
komentari 7
Popularni
- Popularni
- Najstariji
- Najnoviji
- Prethodna
- 1
- Sljedeća
-
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona. -
neny
1. vozač kamiona nije vidio auto . 2. kad ga je počeo gurati bilo je kasno . 3. kad je došlo do kontakta vozač je počeo kočiti , i tu nastupa fizika o kojoj amateri nemaju pojma, kamion teži sa …prikaži još!-
T4M
Ha,ha,ha.... Ja sam dipl. ing. prometa, radim kao procjenitelj u Generali osiguranju, u okviru čega obavljam i prometno tehničko vještačenje. I to ti je moj odgovor na tvoj komentar....ha,ha,ha,ha,ha. Ti si stand up komičar?
-
-
Lijan
Takve bahate vozace bi trebalo uvijek tako kaznjavati jer izazivaju previse nesreca a uvijek nevini stradaju -
-
Adriano
Prvo na ovoj snimci je jasno vidljivo da kamion vozi ljevom trakom i da se auto krajnje BAHATO ubacuje ispred kamiona. -
Adriano
...kretenski komentari se ne mogu editirati i objavljuju se čim se pritisne enter. To ste pokupi od Facebooka ? Dakle osim što se Passat ubacuje ispred kamiona koji NE MOŽE MALO PRIKOČITI taj isti kamion je skrenuo gotovo u ogradu …prikaži još!
-
- Prethodna
- 1
- Sljedeća