Povratak na članak 66252 pregleda

Evo koje se marke automobila najmanje kvare

komentari 9

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve odgovore
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malicica

Ma gluposti do jaja.... lol s tehnickog pregleda..mislim kakve to ima veze s kvarovima..lol to je samo do odrzavanja vozila kakav glup clanak a jos gluplji novinar..
  • Joshua

Naši auti su u prosjeku prestari da bi nam statistika bila relevantna. U Njemačkoj po ADAC-u je najkvarljiviji Mercedes a kod među dobrima što znači da su stare Mečke bile dobre.
  • dach

Ma sta gluposti pišete..Sve je stvar održavanja,ne koliko je kvarljiv...ako ga ne odrzavas nece ni raditi... A na tehnickom pregledu se ta vaša statistika mjenja iz sata u sat...
  • Kvar

Nevalja nista novo
  • nedo

A da nisi ti izostao previše časova matematike ? Vec sam pogled na tablicu pokaziva da su seat i kia u prosjeku mlađi a ispod renaulta.
  • ivica

Statistika... Ona je pout političara,jedno govori,a drzgo je stvarnost. Statistički,Toyota Corola je najpouzdaniji auto na svijetu,ja sam imao dvije i nikad je više ne bi kupio jer se stalno nekaj kvarilo. Posebna je priča o našoj statistici iz tehničkih pregleda. …prikaži još!
  • Mnghwa

a može bit' da ekipa koja ima Suzukija odradi servis pred tehnički pregled...'ko to može znat'
  • VitoBH

Ako bi se matematičkim postupkom uzelo da su sva auta jednako stara (predzadnji stupac) onda bi na zadnjem mjestu bila Dacia, na predzadnjem Renault itd.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.