Povratak na članak
29676 pregleda
komentari 6
Popularni
- Popularni
- Najstariji
- Najnoviji
- Prethodna
- 1
- Sljedeća
-
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona. -
Borro
Pa nisu mi baš jasni ovi testovi pa bi bilo dobro dobiti pojašnjenje. Prvo, čemu svake godine raditi testove istih guma, kad se tehnologija sigurno ne mijenja svake godine? A s druge strane na linku na vašim stranicama ima ADAC-ov …prikaži još!-
lorismajcan
Sve testove radi njemački autoklub ADAC, po svojim kriterijima. Pošto su oni 'najrelevantniji' stručnjaci što se guma tiče u svijetu, njihovi se testovi smatraju mjerilom i prenose svake godine diljem svijeta.
-
-
DXMan
Pa meni je test podosta čudan. Iz prve ruke mogu reči da se Michelin CrossClimate troši/haba ko lud. Imaju nešto jače ripne, ali ljetnu sezone izgore. -
Mirks
Zašto se testiralao u ljetnom testu allseason(Michelin) mislim da nije korektno mada adekvatna zamjena Energy saver vjerujem da ima još lošije rezultate. Napomena da se test radi na stazi u stvarnosti je to pune drugačije. -
azri
Iz mog iskustva sa gumama za dostavna vozila,vrlo korektan test.Trenutno imam nove sava trenta na vozilu i mogu reći čista katastrofa.
- Prethodna
- 1
- Sljedeća