Početna Magazin 25 pregleda

Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači!

anketa djece
Vidi galeriju 1/6
Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači! Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači! Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači! Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači! Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači! Djeca ne vole kad roditelji pjevaju u autu, a tate su bolji vozači!

Istraživanje je djeci dalo priliku da kažu što ih najviše uznemiruje tijekom vožnje!. Rezultati su krajnje zanimljivi - Djeca smatraju kako roditelji ne bi trebali pjevati za vrijeme vožnje, vikati na druge i kopati nos. Tvrde kako su tate bolji vozači

Proizvođač automobila Ford proveo je izuzetno zanimljivo istraživanje u srpnju 2015. na uzorku 2002 djece starosti od 7 do 12 godina u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji. Vjerovali ili ne, ali istraživanje je pokazalo malo neobične rezultate, pa je tako statistika pokazala kako djeci tijekom vožnje najviše smeta pjevanje roditelja, slijedi ga vikanje i ružno ponašanje prema drugim vozačima, te kopanje nosa.

anketa djece | Author: Ford foto: Ford

Podaci pokazuju kako putovanje automobilom može biti podjednako stresno za dijete, kao i za roditelja. Istraživanje otkriva kako se djeca najviše žale na loše pjevanje roditelja u automobilu, vikanje, psovanje, ružno ponašanje prema drugim vozačima i kopanje nosa!

anketa djece | Author: Ford foto: Ford

Ispitana djeca stanovnici su Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske i Velike Britanije, a njihova mišljenja uvelike se razlikuje od zemlje do zemlje. Tako je pjevanje za vrijeme vožnje najmanje poželjno u Velikoj Britaniji (61%), dok se djeca u Francuskoj njih čak 74% žali na psovanje i vikanje roditelja na druge vozače.

anketa djece | Author: Ford foto: Ford

Kad je riječ o „dovođenju djece u red“ 26% mališana svjedoči kako im mame i tate tijekom putovanja daju pametne telefone da bi se smirili, najviše u Velikoj Britaniji (32%), a najmanje u Njemačkoj (17%). Britanci će zabaviti djecu nudeći im hranu i grickalice (29%) ili pak prijetnjama (15%). Navodno se najbolje ponašaju djeca u Njemačkoj, čak njih 38% tvrdi da ih roditelji ne moraju opominjati za ponašanje u automobilu.

anketa djece | Author: Ford foto: Ford

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.