Početna Magazin 5939 pregleda

Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj

1
Vidi galeriju 1/24
Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj Praktični šminkeri: Ovo su najbolji putnički kombiji u Hrvatskoj

Izvorno teretni kombiji u putničkim verzijama idealni su za poslovne potrebe prijevoza putnika, ali i obitelji...

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Izbor različitih modela auta nikada u povijesti nije bio veći. No kada je riječ o vozilima za prijevoz osoba izbor je znatno ograničen, barem kada su marke i modeli u pitanju. Izvorno dostavna vozila koja su ostakljena i opremljena sjedalima za prijevoz najčešće osam pa i devet osoba dosta su rjeđa. U Hrvatskoj se može kupiti osam različitih modela i marki, s time da su neki od njih tehnološki blizanci. Takav je slučaj s modelima Renault Trafic i Opel Vivaro, odnosno s novopridošlim trojcem marki Peugeot, Citroen i Toyota.

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

U Hrvatskoj kao turističkoj zemlji ovakvi automobili itekako su zanimljivi. Idealni su za rent-a-car kuće, tvrtke koje se bave prijevozom, hotelske shuttleove, za prijevoz osoba na eventima poput koncerata i u bezbroj drugih prilika. Na kraju krajeva - svojom praktičnošću mogu poslužiti i obiteljima s većim brojem djece i svima kojima ni najveći monovolumeni ili terenci sa sedam sjedala nisu dovoljno prostrani. Moderni putnički kombiji ne samo što izgledaju dobro nego su odlični i po pitanju voznih odlika, udobnosti, a mogu biti i štedljivi poput osobnih automobila. 

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Iako je izbor marki i modela putničkih kombija manji nego kada je u pitanju izbor neke druge vrste auta, proizvođači su se potrudili kupcima ponuditi brojne opcije opremanja i konfiguriranja auta, od motora do broja sjedala, a o serijskoj i dodatnoj opremi da i ne govorimo.

OPEL
Vivaro Combi

Vivaro je njemački tehnološki blizanac Renaulta Trafica, ima iste motore s obujmom 1,6 litara, s 95, 125 i 145 KS. Dostupni su dvije karoserijske izvedbe i bogati paketi opreme, a mogu se odabrati izvedbe s dva, tri, pet, šest, osam ili devet sjedala.
Cijena od:
199.999 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

CITROËN
Space Tourer Business

Citroën Space Tourer je poput Peugeota i Toyote, no dostupan s dva različita međuosovinska razmaka, M i XL. Motori su s 95, 115, 150 i 180 KS. BlueHDi motori poznati su po maloj potrošnji. Uz najsnažniji motor dolazi i automatski mjenjač. Unutrašnjost je u izvedbama od pet do devet sjedala.  Oprema je izuzetno bogata, a ima i dosta opcija.
Cijena od:
254.532 kune

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

MERCEDES-BENZ 
Vito Tourer i V-klasa

Početna izvedba Vita Tourera stoji 212.650 kuna, a u ponudi je petnaestak varijanti, ovisno o motoru i paketu opreme. Superluksuzna izvedba Vita je V-Klasa koja čini sam vrh ponude u klasi, a cijena je od 330.000 kn naviše.
Cijena od:
212.650 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

PEUGEOT
Traveller 

Na modelu Traveler Peugeot nudi opcije od šest do devet sjedala. Opcija VIP salon omogućava da se četiri sjedala okrenu jedno prema drugome, a između njih je sklopivi stolić. Ambientalno osvjetljenju, stakleni krov i brojna druga oprema čine ga jednim od atraktivnijih modela. Ima tri duljine karoserije, 4,60, 4,95 i 5,30 metara.
Cijena od:
214.000 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

TOYOTA 
Proace Verso

Jedan od najnovijih modela u ponudi putničkih kombija dostupan je s tri međuosovinska razmaka i motorima od 95 do 180 KS. Osim za poslovne potrebe može biti i sjajan obiteljski auto.
Cijena od:
219.100 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

FORD
Tourneo Custom

Po voznim odlikama jedan je od najboljih i najudobnijih putničkih kombija. Dostupan u dvije karoserijske izvedbe i s 2.0 TDCi motorom snage 170 KS u kombinaciji sa šest stupanjskim ručnim mjenjačem. Ima dva paketa opreme, Trend i Titanium. Ford nudi i veliki izbor opcija za opremanje unutrašnjosti. 
Cijena od:
257.105 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

VOLKSWAGEN 
Transporter Kombi

Volkswagen Transporter Kombi osnovna je putnička izvedba, a postoje i luksuznije inačice - Caravelle, Multivan i ekskluzivna California. Volkswagen nudi ponajveći izbor karoserijskih opcija, motora i opreme, pa čak i opciju pogona na sve kotače. Uz Mercedes je najskuplji i najluksuzniji. 
Cijena od:
242.470 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

RENAULT 
Trafic Passenger

Cijenom je najpovoljniji putnički kombi. Dostupan je u dvije karoserijske duljine, 5 i 5,4 metra, s osam ili devet sjedala. Pokreće ga 1.6 dCi motor s 95, 125 i 145 KS. Desna klizna vrata su uz doplatu, a stražnja vrata mogu biti krilna ili podizna, ovisno o želji kupca. Najskuplja verzija stoji i dalje povoljnih 211.900 kuna.

Cijena od: 
181.900 kuna

1 | Author: Arhiva Auto start foto: Arhiva Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.