Početna Magazin 27678 pregleda

Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila

VW Golf GTI Clubsport
Vidi galeriju 1/5
Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila Top 5 najpoželjnijih kompaktnih automobila

Još smo jednom istražili koji su automobili najpoželjniji u kompaktnoj, odnosno klasi hot hatcheva u nas, ali i u Europi

Ovo je top pet najpoželjnijih kompaktnih automobila u Lijepoj nam Našoj, ali i šire.
Na prvome je mjestu definitivno VW Golf koji se na našim prometnicama može vidjeti od onih najranijih modela do najnovijih. Stvarno je popularan, pogotovo u 2,0-litrenom i GTI izdanju.

VW Golf GTI Clubsport | Author: VW foto: VW

Ford Focus također plijeni poglede brojne publike, a zbog svoje je atraktivnosti u sportskom izdanju pravi konkurent spomenutome Golfu.

Ford Focus RS | Author: Ford foto: Ford

Opel Astra novim je modelom strahovito pritisnula konkurenciju, a u prilog tomu ide i činjenica da ih je sve više na našim, ali i na europskim cestama

Opel Astra | Author: Opel foto: Opel

Honda Civic je izuzetan auto, najbolji u sportskoj izvedbi u klasi, a u stopu ju prate i slabiji modeli koji su zbog omjera cijene i opreme sve draži našim vozačima. 

Honda Civic Type R | Author: Honda foto: Honda

I na posljednje smo mjesto stavili Renault Megane koji jedan od traženijih kompakta poslije Golfa i Astre, a s novom je sportskom verzijom postao još popularniji kod ljubitelja popularnih hot hatcheva.

Megane RS | Author: Auto Start foto: Auto Start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.