Početna Magazin 2078 pregleda

Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji

3000 km dugo putovanje
Vidi galeriju 1/39
Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji Tri tisuće kilometara vožnje i navijačko ludilo u Rusiji

Sa sretnim dobitnicima našega nagradnog natječaja u tri dana smo u dva Hyundaija prevalili 3000 kilometara i vrhunski se zabavili u Kalinjingradu na Svjetskome nogometnom prvenstvu

Devetnaest sati na putu, a ni zaista temeljne kontrole ruske granične policije nisu nam pokvarile raspoloženje. Maratonsko putovanje prošlo je vrlo ugodno, djelomično zbog uglavnom odličnih autocesta i cesta kroz Poljsku, no prije svega zahvaljujući udobnosti karavanskoga Hyundaija i30 GO! koji je u hrvatskim salonima dostupan uz uštedu do 10.000 kuna.

3000 km dugo putovanje | Author: Autostart foto: Autostart

Kao iskusni vozači mnogo puta smo vozili duge dionice, no nikada čak 1460 kilometara 'u komadu', bez promjene vozača. A kad smo stigli u Kalinjingrad jako nas je iznenadilo što nas nijedan dio tijela nije bolio, kako to obično biva nakon nekoliko stotina kilometara vožnje. To dovoljno govori o udobnosti i vrhunskoj poziciji sjedenja u ovim autima.

3000 km dugo putovanje | Author: Autostart foto: Autostart

Drugi dan na rasporedu je bila utakmica. Možda najemotivniji dio dana bio je trenutak kad smo s našim Hyundaijima ulazili u grad. Gotovo svi Rusi su trubili u znak dobrodošlice, fotografirali nas i pozdravljali želeći nam pobjedu (uglavnom 2 : 0) protiv Nigerije.

3000 km dugo putovanje | Author: Autostart foto: Autostart

Aute smo parkirali blizu centra Kalinjingrada pa krenuli u cjelodnevnu avanturu. Neki su se cijeli dan družili s brojnim drugim hrvatskim navijačima, a dio ekipe se uputio u turističko razgledavanje prijestolnice ove ruske enklave koja graniči s Poljskom i Litvom.

3000 km dugo putovanje | Author: Autostart foto: Autostart

Navečer su se svi ponovo okupili pa pješice uputili na impresivni novi stadion, gdje su proživjeli najemotivnije trenutke putovanja. Hrvatska je pobijedila i zato je povratak za Zagreb, novih 1460 kilometara koje smo vozili idući dan, bio još veseliji nego dolazak. Kako je sve izgledalo možete pogledati u velikoj galeriji.

3000 km dugo putovanje | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.