Početna Moto 258 pregleda

Danas mi na motokros stazi mnogi dečki gledaju u leđa

1
Vidi galeriju 1/4
Danas mi na motokros stazi mnogi dečki gledaju u leđa Danas mi na motokros stazi mnogi dečki gledaju u leđa Danas mi na motokros stazi mnogi dečki gledaju u leđa Danas mi na motokros stazi mnogi dečki gledaju u leđa

Mlada nada motokrosa ne poznaje strah: Enola (11) vozi motocikl od svoje šeste godine i za rođendan želi još benzina

Enola Šamu motocross je počela voziti s 5 godina, 2015. bila je najbolja juniorka u supercrossu, a danas se nada vrhunskim rezultatima

"Volim motore otkad znam za sebe. Počela sam s motorima igračkama, a kad sam dobila prvi motor postalo je "uživo" i počela sam voziti. Padovi s motora mi se rijetko događaju, ali ipak postoji mali strah, iako kad krenem sve zaboravim", kaže Enola.

1 | Author: Luka Stanzl/Pixsell foto: Luka Stanzl/Pixsell

Enolin otac Dejan kaže da uvijek postoji strah kod roditelja kada njihovo dijete vozi, no nauče s tim živjeti i sretni su kada se sve dobro završi.
"Najbitnije nam je da ne bude nikakvih ozljeda. Najgore je taj dan kada se vozi utrka", kaže Dejan Šamu. Enola je u konkurenciji s dječacima i teško se mjeriti s njima jer imaju nove motore i doslovno su svaki dan na njima. Jedan od tih dječaka je najbolji, a drugi je četvrti u Europi.

1 | Author: Luka Stanzl/Pixsell foto: Luka Stanzl/Pixsell 1 | Author: Luka Stanzl/Pixsell foto: Luka Stanzl/Pixsell

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.